Gratis frakt på alla beställningar!   fotbollskjortor.sales@gmail.com

10% rabatt över 729 SEK, Kupongkod: FOTBOLL

Regler & villkor

1. produkt beskrivning och pris

Vi anstränger oss för att beskriva och beskriva våra produkter så noggrant som möjligt. Projektet kan dock ändras något. Om du har några frågor eller vill veta mer om någon av våra produkter, vänligen kontakta oss.

Vi anstränger oss för att säkerställa att priset som visas vid tidpunkten för offentliggörandet är korrekt. Om du har redan beställt produkten och funnit den prissättning fel, kommer vi informera dig om rätt pris och erbjuder möjlighet till det priset eller annullera ordern. Om vi inte levererats objektet till dig kommer vi inte att ge posten vid ett felaktigt pris. Om du väljer att avbeställa din order, kommer vi utfärda en full återbetalning för alla belopp som vi har betalat i enlighet med vår återbetalningspolicy.

2. produkttillgänglighet

Vi anstränger oss för att säkerställa att vi alltid bibehålla ett komplett produktsortiment och upprätthålla en korrekt inventering nivå. Där så är möjligt, när vi kan bekräfta förväntade leveransdatum, kan vi tillhandahålla utrustning för att beställa ordern. Dessa objekt betecknas som förbeställa objekt i produktbeskrivningen.

3. Beställ och betalningsmetod

Vår hemsida accepterar endast beställningar för webbläsare som kommunicerar via Secure Sockets Layer-teknik. Detta innebär att du oavsiktligt inte kan beställa via en oskyddad anslutning. Din kredit / betalkortsuppgifter kommer att krypteras av vår hemsida för att minimera risken för obehörig åtkomst eller avslöjande.

4. betalning och godkännande

Om du köper produkter i vår webbshop eller genom e-post för order kreditkort, måste du bevilja en Betalningsauktorisering vid tidpunkten för beställning. Om du har ett problem med hela eller delar av din beställning, kommer vi försöka kontakta dig via e-post innan du avslutar din beställning.

När ordern har utfärdats, kan innehållet i ordningen inte ändras på något sätt. Om du behöver ändra, annulleras ordern. Vänligen se avbokningsregler nedan.

Din beställning är ett köp från vår butik. Träningen kommer att acceptera och slutföra detta erbjudande när ordern levereras, och ett avtal undertecknas mellan köparen och säljaren. Helst innan ordern levereras, vi får vägra eller inte kan förse dig med artiklar eller artiklar.

När det gäller separata leveranser av varor accepterar vi beställningar för varje objekt kommer att utföras när varorna levereras.

5. Beställ bearbetning och transport

När vi mottagit din beställning, vi behandlar och skickar din order så snart som möjligt, men behandlingstiden i ordning beror på följande faktorer:
Handläggningstiden kan variera beroende på vilken tid av året. Det kan ta lite längre tid under semesterperioden.
Tillåt en ytterligare 3-5 dagar från order, inklusive utskrift. Medan de flesta bokstäver finns i lager, behöver ibland vi specialbeställning bokstäver att slutföra beställningen personlig, vilket kan ta längre tid.
Du kan få ditt paket på 7-12 dagar.

6. Avbeställning

Om du vill avboka din beställning, vänligen informera oss om din avsikt så snart som möjligt. Om objektet inte har levererats, kommer vi att annullera order och återbetalning baserat på följande återbetalningspolicyn. Om objektet har skickats, kan vi inte sluta leverans. Du kan vägra att underteckna leveransen för att återvända till oss och vi kommer att återbetalas i enlighet med vår återbetalningspolicy. Om du har redan levererat, Följ proceduren nedan.

Vi förbehåller oss rätten att annullera beställning.

7. returer och återbetalningar

Vi hoppas du är nöjd med ditt köp, men om du vill returnera eller byta ut artikeln, vänligen följ instruktionerna nedan.

Vänligen informera oss via e-post för alla objekt som du avser att returnera inom 5 dagar efter leverans. Returen måste slutföras inom 10 dagar efter leverans. Alla produkter måste returneras, alla förpackningar och etiketter intakta och är i de exakta villkoren för mottagandet. Bifoga en kopia av alla återvändande fakturor. Ange också skälen för avkastningen på fakturan, och om du vill begära en återbetalning eller utbyte.

Avkastningen kommer att kontrolleras efter mottagandet. Om det konstateras att den returnerade artikeln är felfri, korrekt och rätt storlek, kommer vi inte att få eventuella kostnader för att returnera objektet. Om du vill skicka projektet exchange, ansvarar kunden för fraktkostnaderna transaktionen försändelsen enligt värdet i vår sjöfart diagram. Om begäran är utbytt men inte tillgängligt, en återbetalning kommer att göras. Om du vill återbetala bidragsbeloppet, inköpspriset för den returnerade artikeln. Det omfattar inte den ursprungliga fraktkostnaden av ordern.

De objekt som returneras som befinns vara felaktig, felaktiga eller felaktigt i storlek, återbetalas de retur-e-vid mottagandet och upp till £ 15.00. Om du vill skicka exchange projektet, ansvarar kunden inte för frakten på exchange-projektet. Om begäran är utbytt men inte tillgängligt, en återbetalning kommer att göras. Om du vill återbetala bidragsbeloppet, inköpspriset för den returnerade artikeln. Om fel, felaktiga eller felaktig storlek objekt är det enda objektet i den ursprungliga ordningen, eller om det totala antalet andra poster inte returneras i ordningen är mindre än 10% av ordervärdet, inkluderas endast den ursprungliga fraktkostnaden för ordern.

8. Vi ansvarar för dig

Om vi bryter mot dessa regler och villkor, vi kommer att vara ansvarigt för förlust till dig, så länge du gör de relevanta orderna för oss båda är förutsebara konsekvenserna. Våra produkter är endast för personligt bruk och vårt ansvar omfattar inte affärsförluster som helst såsom förlust av data, förlust av vinst eller avbrott i verksamheten.

Vårt ansvar gentemot kunden om någon beställning överstiger inte det totala priset för beställa.

9. allmänt

Du får inte överföra någon av dessa regler och villkor till någon annan person. Vi kan överföra våra rättigheter till andra företag som rimligen anser att dina rättigheter inte påverkas av dessa regler och villkor.

Om du bryter mot dessa regler och villkor, vi väljer att inte utöva våra rättigheter och rättsmedel mot avtalsbrott och vi förblir rätt att våra rättigheter och rättsmedel på senare dagar eller något annat brott mot dessa regler och villkor.

Vi är inte ansvariga för eventuella brott mot någon av dessa regler och villkor som följer av omständigheter bortom vår rimliga kontroll.

Förutom vad som uttryckligen anges i dessa regler och villkor, användning av personlig information kommer att genomföras i enlighet med vår sekretesspolicy.

10. kontakta oss

Vi är glada att svara på frågor om produkter, beställningar och webbplatser. Du är välkommen att kontakta oss via mail.

Vi kommer att försöka svara på alla mail inom 24 timmar.