Gratis frakt på alla beställningar!   fotbollskjortor.sales@gmail.com

10% rabatt över 729 SEK, Kupongkod: FOTBOLL

Integritetspolicy

Vi ser din kundsäkerhet som viktigast, nedan följer en översikt över vår säkerhetspolicy, men om du har några ytterligare frågor, vänligen kontakta vårt kundtjänstteam. All personlig information du lämnar till oss och från vilken du kan identifieras lagras säkert och konfidentiellt och behandlas rättvist och lagligt i enlighet med denna sekretesspolicy.


Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda mot obehörig eller olaglig behandling av din personliga information, inklusive kryptering av din information till gällande branschstandarder.


Under ditt besök på vår webbplats kan vi samla in viss personlig information som är nödvändig för att konfigurera ditt konto för fakturering, leverans av dina varor och frågor. Vi behåller bara din information så länge som krävs för att bearbeta din beställning, bearbeta eventuella återbetalningar, svara på eventuella klagomål / återkoppling eller för att ge dig marknadsföringsinformation du har prenumererat på.


Vanligtvis har vi inte tillgång till din finansiella information som säkert överförs direkt till våra kortbehandlingsagenter och som behandlar det på våra instruktioner.


Vi levererar din information elektroniskt till våra kurirer som behöver dina uppgifter för att leverera dina beställningar.


När du registrerar dina uppgifter hos oss har du möjlighet att prenumerera på framtida erbjudanden och specialerbjudanden. Du kan när som helst avbryta det här genom att skicka e-post till våra kundtjänster.


När du lämnar din information till oss accepterar du de risker som är förknippade med Internet och kommer inte att hålla oss ansvariga för förlust av din information om vi inte har brutit vår vårdplikt till dig.


Om du har några frågor angående vår användning av din personliga information eller denna sekretesspolicy, bör du kontakta vår.