Gratis frakt på alla beställningar!   fotbollskjortor.sales@gmail.com

10% rabatt över 729 SEK, Kupongkod: FOTBOLL

FAQS

1.Registrera ett konto


Hur man skall registrera


För att kunna njuta av shopping i vår butik måste du registrera ett konto hos oss. För att göra detta behöver du en e-postadress och ett telefonnummer. Genom att skapa ett konto kan du också beställa utan att behöva fylla i dina namn och adressuppgifter varje gång du handlar och kommer också att ge ytterligare fördelar som vanliga nyhetsbrev, du kommer också att vara en av de första som vet när vi har speciella Erbjudanden och rabatter.


När du är registrerad kan du uppdatera dina uppgifter med hjälp av avsnittet Mitt konto. Om du behöver lägga till en alternativ leveransadress klickar du bara på länken för att ange en ny adress i avsnittet Adressbok i Mitt konto.


Lösenordsproblem


För din kontosäkerhet kommer du att bli ombedd att ställa in ett lösenord till ditt konto. Om du inte kan komma ihåg ditt lösenord väljer du bara "Glömt lösenord" på inloggningssidan, då måste du ange din e-postadress och följa stegen i e-postmeddelandet för att återställa ditt lösenord. Om du fortfarande har problem måste du kontakta Kundtjänst som kommer att återställa det för dig. Efter det kommer du att kunna omdela ett nytt lösenord när du är på fritiden med hjälp av kontoavsnittet.


säkerhet


För att förbättra säkerheten har vi inga betalningsuppgifter som du skickar till oss. Tyvärr betyder det att du måste ange dina betalningsuppgifter varje gång du beställer hos oss. Om du behöver mer information om vår säkerhetspolicy, vänligen kontakta oss.


2. Beställ problem


Så här beställer du


När din vara är placerad i bagagepåsen kan du öka kvantiteten genom att ange önskad mängd i kvantitetsfältet.


Klicka på knappen "Säkerhetsbekräftelse" på skärmen "Min bagage" och ta dig till leveransadressen där du kan välja rätt leverans- och faktureringsadress för beställningen. Observera att faktureringsadressen måste matcha uppgifterna på det kort du använder. När du har valt leveransmetoden och klickat på Fortsätt, kommer du att tas till betalningssidan.


Orderbekräftelse


När du har beställt ser du en orderbekräftelseskärm som beskriver dina inköps- och leveransmetoder. Du skickar även uppgifter om dina poster via e-post. Det här e-postmeddelandet anger inte att din beställning har eller har börjat behandla eller bekräfta inköpsavtalet.


Betalningsmetod


Betalningssidan som används i vår webbutik är säker och du kan säkert ange ditt kreditkortsuppgifter för att betala för ordern.


Vänligen välj önskat betalningsalternativ och gå till nästa sida där du kommer att ange kortinformationen. Beroende på vilken typ av kort du använder för betalning, kan du bli ombedd att ange ytterligare information för att förbättra säkerheten för transaktionen. Denna informationsförfrågan kommer direkt från din kortutgivare och innebär det lösenord som identifierar dig som auktoriserad användare för det kortet. Om du inte har ett lösenordsuppsättning kan du gå online under transaktionen.

Alla kredit- och betalkortinnehavare är föremål för verifiering och godkännande av oss och kortutgivaren för att upprätthålla säkerheten och förhindra bedrägerier. Internetbedrägerier är olagliga och förövarna av alla ärenden ska åtalas.


leverans metod


Du kan använda ett unikt spårningsreferensnummer för att spåra framstegen i en order. Du kan hitta ditt nummer i orderhistorik.


För mer information kan du också skicka ett mail till vårt kundtjänstteam som skräddarsys för dig.


Ändra eller avbryt en order


Du kan ändra eller avbeställa din beställning direkt tills du skickar från varuhuset, kan du "Mitt konto" i avsnittet "Mina beställningar", välj din beställning och klicka på den röda Avbryt-knappen. Om knappen Avbryt inte är röd och beställningen är mer än femton minuter behandlas din order och vi kan inte avbryta den. Om du får en beställning och vill återbetala eller byta ut, kan du returnera produkten till oss. Vi kan endast byta ut produkter med samma produktkod, annars kommer återbetalningen att utfärdas och du kan beställa.


Retur, ersättning och återbetalning


Vi rekommenderar dig att maila dina varor med rekommenderat brev. Var god ange orsakerna till avgiften på fakturan, och om du behöver återbetalning eller ersättning, kan vi bara byta ut varor för samma produkt.


Personliga objekt kan inte returneras. Av hälsoskäl kan vissa varor inte returneras. Observera att detta inte påverkar dina juridiska rättigheter.


Om en fullständig återbetalning krävs, inklusive den ursprungliga leveransavgiften, måste vi meddela dig inom 10 dagar från mottagandet av ordern. Vi måste returnera beställningen till oss inom 10 dagar efter avbokningen, men du kommer att vara ansvarig för att returnera varorna till oss. Om du returneras till dig behandlar vi återbetalningen så snart som möjligt och svarar oss i alla fall inom 10 dagar efter mottagandet av den ursprungliga beställningen.


Returprodukter behöver inte vara i originalförpackningen, men måste vara i försäljningstillstånd. Retur porto är ditt eget pris och risk.


Du har en laglig skyldighet att ta rimlig hand om varorna när du hanterar dem. Om du inte uppfyller denna skyldighet kan vi ha rätt att ersätta dig. Detta gäller för alla returnerade artiklar.


Vår återvändandepolitik påverkar inte dina juridiska rättigheter.


Efter återbetalningen får du ett bekräftelsemail som anger återbetalningsbeloppet och de artiklar vi fått.


Vårt mål är att behandla alla avkastningar så snart som möjligt och du ska få bekräftelse inom en veckas retur. Observera att om du redan har gett oss en gratis adress kan det ta upp till 14 dagar för återbetalning att bekräftas på grund av den extra tiden att betala för det. Observera att under tiderna på helgdagarna kan dessa tider öka.


3. Produktinformation


Storleksfråga


Vi har en storlekskartor som visar din kostymstorlek för att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut om ditt köp


Lagerstatus


Förutom de produkter som kan bokas, visar vi bara våra produkter på vår hemsida - om du inte hittar den på vår hemsida, är den för närvarande inte tillgänglig.


4.Kontakta oss


Vi är glada att svara på frågor om produkter, order, hemsidan. Du är alltid välkommen att kontakta oss via mail.


Vi kommer att försöka svara på alla mejl inom 24 timmar.