Recensioner av Real Madrid Hemmatröja och Bortatröja 2018-19

Real Madrids 2018-19 säsongshem och västar, den enkla och djärva designen fortsätter den klassiska tröja-traditionen i Real Madrid. Den nya vita färgen på Fotbollströjor billigt är en enkel uppgradering baserad på den ikoniska traditionella designen. Den nya halsen har en anpassad knapp graverad med orden ”Real Madrid”, vilket ger en raffinerad och modern känsla till jerseyen.

Inspirerad av klassikerna och integrerad i den innovativa designen är bortjerseyen inte bara lämplig för arenan, men också för gatublädnad. Jerseyen håller ett mörkt färgschema och innehåller en unik stil och hållbarhet – det kombinerar hållbarhet och gatustil med ett unikt tvåtonigt blått mönster med Tech Onix.

Real Madrid logotyp gjordes också på grundval av Tech Onix. Till skillnad från hemjerseyen använder den borta jerseyen en V-hals design istället för en knappstruktur.

Real Madrids 2018-19 hem- och borttröjor, med respekt för klassisk design och sprutning av innovativa element, fortsätter att främja fotbollsdesignens framtid. Den nya Real Madrid hem- och borttröjan är ett utmärkt exempel, eftersom designen av den nya jerseyen ärver de klassiska elementen i den ikoniska Real Madrid historiska jerseyen och introducerar nya designfunktioner. Till exempel ger den nya halsstrukturen på hemjerseyen och Tech Onix på bortjerseyen jerseyen en känsla av friskhet och modernitet. Låt oss köpa Billiga Real Madrid tröjor för att välsigna det för att uppnå ännu större prestationer under den nya säsongen!