PSG kommer att försöka hjälpa Neymar få Golden Globe Award

PSG-tränare sa att laget kommer att försöka hjälpa Neymar vann Golden Globe. Neymar bär Billiga Fotbollströjor från Barcelona i sommar för att gå med i den stora Paris, hans 222 miljoner euro transferavgift för att skapa en världsrekord.

På grund av förekomsten av Messi tror många att Neymar sannolikt inte kommer att få Golden Globe i Barcelona, ​​han behöver byta till andra klubbar för att hitta det här möjligt. Efter att ha gått med i Paris gjorde Neymar sex mål i sex matcher i den franska ligan och gjorde två mål i två Champions League-matcher.

Neymar insisterade i september att Golden Globe inte var hans mål, men PSG-tränaren sa att laget skulle försöka hjälpa honom: ”Neymar är en spelare med olika förmågor, han har förmågan att få Golden Globe, vi vill hjälpa honom vann priset. ”

”I dagens fotboll finns det många mäktiga spelare, men Paris Saint-Germain kommer att arbeta hårt, vi kommer att låta honom bli en Golden Globe stark contender och hjälpa honom att vinna priset.” PSG tränare tillagd. Låt oss köpa Billiga Neymar Tröjor för att stödja Neymar!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*