Ozil till Manchester United kan återuppta den europeiska assisterarens ära

Enligt media rapporter, Ozil eller kommer att vara under vinterns övergångsperiod, till 30 miljoner pounds transferavgift för att gå med i Manchester United. Ozil har länge kritiserats för hans effektivitet i Arsenal. Om han gick med i de röda djävlarna, kunde han återfå de europeiska assistenternas ära? Arsenal kläder barn eftersom Ozils underbara prestanda har varit väldigt het!

Ozil avfyrade under Real Madrid-värmen, under Mourinhos händer, har han skapat 17 assists i en enda mirakel, och på grund av den modiga prestationen vann Europeiska unionen ett slag. Många säger att Jose Mourinho spelar konservativ, gillar att sätta tränaren och så vidare, men om bara denna förmåga Mourinho blir absolut inte den hetaste toppmodern i Europa. Mourinho är faktiskt inte envis, han har vunnit 100 poäng och 121 mål vid Real Madrid ensäsong för att skapa en enda säsong rekord och spela in mål.

Detta visar också att Jose Mourinho bra på att använda Ozil, kunna spela sin favorit vackra fotboll. När Ozil spelade i Arsenal, hade han kritiserats av omvärlden, många kritiserade honom för vas, stil och så mjuk. För Wenger ville han inte bara att Ozil skulle spela som konstnär, men han ville också att han skulle vara tuff på försvaret och en tuff kille, men det var inte Ozils jobb.

Så vi ser Ozils olika resultat i Tyskland och Arsenal. Ozil kritiseras alltid av Arsenal i Tyskland är lagets välförtjänta hjärna. Arsenal mittfältare laget brist på hårdhet, var tvungen att låta Ozil inte vara bra i sin egen omvandling. Bakgrunden för det tyska laget full av hårdhet, Ozil behöver inte dela med sig av annat arbete, det kan vara att sparka underbar fotboll. Köp Billiga Fotbollströjor barn att önska Ozil har en ljus framtid!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*