Coutinho sa att han har gjort stora framsteg i Liverpool

Sedan han gick med i Liverpool 2013, har Coutinho gjort framsteg både inom och utanför arenan som bär Billiga Fotbollströjor barn, och i en intervju sa han att han fortfarande inte långt från att nå sitt mål.

Ingen tror att Coutinho bara kan spela den traditionella ”No. 10”, han står inte bakom några andra människor sätter sig av. Den en gång blygsamma figuren i spelet har nu vuxit till en banner.

Coutinhos utveckling i Liverpool är i sina egna ord ”leapfrogging”.

Senast den 30 januari 2018 har Coutinho gått med i Liverpool i fem år, ursprungligen från Inter till Liverpool, hans överföringsavgift var 8,5 miljoner pund. ”Jag är starkare på alla sätt här,” sa Coutinho i en intervju med GOAL.

”Jag trodde aldrig att jag skulle stå stilla eftersom jag visste att framstegen var oändlig och att det alltid fanns något nytt att lära sig och många saker att utvecklas i. Jag var nöjd med min nuvarande framsteg men jag har inte gjort det ännu.” Låt oss köpa Fotbollskläder barn Liverpool för att fira Coutinhos enorma framsteg!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*