Barcelona lanserar Tredjeställ 2017-18 säsongen

Barcelona FC lanserade den tredje fotbollströjan för 2017-18-säsongen för sex dagar sedan, avslöjade laget kommer att inleda den nya säsongen av European Tour-resan.

För första gången i historien används Nike’s mest avancerade innovativa Nike AeroSwift-teknik i lagets andra design i jeans, det bländande mörka kastanjkamoufleringsmönstret med ljusorange detaljer, vilket ger utsökt modern skönhet.

Vi är stolta över att rekommendera dessa billiga Barcelona tröjor, dess inspiration kommer från staden Barcelona och kultur, innovativ design gör det så attraktivt!

Tröjan har en modern rund hals, tillverkad av ett unikt utformat bländande kamoufleringsmönster i hela kroppen, ökad komfort och andningsförmåga, vilket ger extra kylning, bröstkorg och sömlös silikonmaskestruktur emblem. Minskad friktion på bröstet.

Längs nackehalsen under det orangefärgade bandet i mosaikstilens textur, är samma textur också dold i designen för bröstkamouflage mönster, vilket visar överdriven och unik arkitektonisk stil i Barcelona. När spelaren är i rörelse kan sidan av tröja och shorts ge stor permeabilitet, men blinkar också i botten av den orange designen. Om alla barns födelsedag kommer, kan du köpa Barcelona fotbollströja barn för att ge dem som en födelsedagspresent, det måste vara en mycket bra present!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*