Atletico Madrid kunde inte hålla Gletzman nästa sommar

Nyligen blev den framtida riktningen av Gretzman igen stekad av media. Det har varit media rapporter om att Gletzman kan bli med i Manchester United nästa sommar. De spanska medierna säger att Barcelona fortfarande är den närmaste gitterklubben. Oavsett hur sommaren franska toppscorer väljer, kan Atletico Madrid inte kunna hålla Gleizman tillbaka längre. Glitz Man som bär Billiga Fotbollströjor barn för att spela för Atletico Madrid dagar verkar vara för mycket!

Även om både Atletico Madrid och Gletszmann inte har spelat lika bra som förra säsongen kommer vistelsen hos Atletico Madrid inte bara att vara en chans att konkurrera om La Liga och Champions League i framtiden, men kommer att förbli lagets nummer en spelare. Men Gretzman bestämde sig slutligen för att lämna Atletico Madrid, orsaken är fortfarande hopp om att konkurrera om personlig ära i framtiden.

Ronaldo vann sin femte Golden Globe i Paris, Frankrike, och Gretzman är bara 18 i listan. Detta gör uppenbarligen honom psykologiskt outhärdlig. Gletzman visste att även om Atletico Madrid var på retten, kunde han konkurrera med de superrika som Real Madrid och Barcelona. Men på plats ligger Atletico Madrid fortfarande bakom i inflytande och affärsverksamhet. Om du vill få en sådan personlig Golden Globes högsta ära måste han lämna Atletico Madrid Giants team. Låt oss köpa Fotbollskläder barn Griezmann för att stödja hans överföring till Barcelona eller Manchester United!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*