Asensio gjorde två gånger som Real Madrid-frälsare

Denna säsong, slutet av den andra omgången av den spanska ligan hela tävlingen, Real Madrid hemma av Valencia2 än 2 ritar, den nya säsongen, segern i turneringen rekordet är slutet av Real Madrid bröt 21-årige Asensio, Hjälp laget i sista stund för att hålla en rutt. Köp billiga fotbollströjor för att fira Real Madras sista säsongens La Liga-trofé!

Tillbaka till hemmalaget, Real Madrid av personalen i de oroliga, förutom Ronaldo och Ramos avbrutits på grund av avsaknad av konkurrens, lagets huvudsvarare Varane också på grund av skada utan denna kamp. Trots att Real Madrid hemma mot Valencia har varit oslagad i 9 på varandra följande år, men snygging av galaxen, svarade inte Galaxy-krigsfartyg för mycket billigt.

Efter matchens början var Real Madras attack huvudsakligen kring Asensio, och han levde inte upp till hans lagkamraters förtroende under de första 10 minuterna för att hjälpa laget att ta ledningen, men varade inte länge, 8 minuter senare, Valencia att knyta poängen. Efter striderna kontrollerar Valencia gradvis spelet, Kondogbia mål har en gång låt Valencia se hoppet på att vinna vägen, det viktigaste ögonblicket för att rädda Real Madrid i krisen eller Asensio, det är slutet på slutet av en rekord direkt Bollen hjälpte laget att vinna oavgjort. Låt oss köpa Real Madrid fotbollströja barn för att fira en ny fotbollsstjärna Real Madrid!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*