Analys av Tyskland Bortatröja VM 2018

Tyskland är en stark contender för världscupen 2018. Tysklands 2018 världsmästerska helt nya jersey hjälpte Tysklands lands lagspelare att tävla om högsta heder i fotboll. Denna VM tröjor 2018 inspiration kommer också från tidigare jerseydesign och fotbollsklassiker, samtidigt som man integrerar den mest banbrytande innovationen och tekniken.

VM-tröjan har alltid varit scenen för att visa fram de mest ikoniska produkterna, innovationerna och designerna. Många av de klassiska designerna från det förflutna är fortfarande mycket populära bland fans. De tillskriver dem samtidigt som de integrerar innovation, lojalitet mot klassikerna och strävan efter excellens.

Frontmönstret i Tysklands VM 2018 away jersey ligger i linje med den tidigare lanseringen av hemmalaget i 2018-VM. Kragen är gjord av två tyger och ekar jerseymönstret. Efter krage skjorta, stolt visas laget rungande smeknamn – ”Die Mannschaft”.

Den nya tyska 2018 VM-trucken lägger till avancerad produktteknik för att säkerställa att spelarna får en bra prestanda på domstolen, samtidigt som man behåller ett lättklart klassiskt utseende. Oavsett om det är på domstolen eller på gatorna kan det vara unikt att ha på sig en Tyskland VM tröja 2018.