Analys av PSG Hemmatröja 2018-19

För tre månader sedan avslöjade Paris Saint-Germain lagets nya hemstad i 2018-19-säsongen som stämmer överens med traditionen, och den nya jerseyen kännetecknas av en långvarig röd och blå tvåfärgad form som har blivit omhuldad av fans .

Billiga PSG tröjor är blandad med blå shorts och bollsockor, och balsockarna är dekorerad med röda ränder inläggade med vita kanter för att säkerställa att klubbens traditionella tre färger visas fullt från topp till tå. Tröjan är utrustad med högpresterande stickade tyger utrustade med den senaste Vaporknit-tekniken för att öka hastigheten genom både prestanda och estetik. Det uppenbara nätet i bröstet och ryggen är ritat på grundval av idrottarens feber och svettdata, vilket ger optimal andning.

Paris Saint-Germain fans är en av de mest fanatiska fansen i Europa, och denna kraftfulla funktion gör det möjligt för oss att göra några nya förändringar i de traditionella röda ränderna. Detta är ett helt nytt och unikt sätt att identifiera din tröja så fort du ser den.

Paris Saint-Germain Club har en rik tradition och kondenseras på den här jerseyen som fans och spelare älskar. Jag tror att många PSG-fans kommer att köpa PSG tröja Barn billigt som en present till barn.

De vävda röda och vita tvåtonremsorna är inbäddade bakom den snygga kragen och visar stolt de gyllene liljorna, som härrör från klubbens märken och är en symbol för klubben och även hela Paris. Sammantaget är denna Fotbollströjor billigt design perfekt och kommer definitivt att älska av fans.